όταν το Βούτσισμα γίνεται παιχνίδι με την Oral-b

Τώρα το παιδικό βούρτσισμα διαρκεί έως και 90% περισσότερο με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B Stages Power και με τη διασκεδαστική εφαρμογή Disney Magic Timer για παιδιά.

όταν το Βούτσισμα γίνεται παιχνίδι με την Oral-b

Αποκτήστε την οδοντόβουρτσα, κατεβάστε την εφαρμογή και δείτε πώς το βούρτσισμα γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι επιβράβευσης!

Οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για παιδιά Oral-Β Stages Power είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν όλα τα οφέλη μια ηλεκτροκίνητης οδοντόβουρτσας, σε ένα πλαίσιο φιλικό για τα παιδικά στόματα. Με θέμα τους αγαπημένους ήρωες από ταινίες της Disney και χάρη στη διασκεδαστική εφαρμογή Disney Magic Timer,  τα παιδιά διασκεδάζουν, ενώ παράλληλα βουρτσίζουν τον προτεινόμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών. Δείτε πώς ο χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο βούρτσισμα των δοντιών, διαρκεί έως και 90% περισσότερο!

Αποκτήστε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power, κατεβάστε την εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS) και το παιχνίδι ξεκινά!

Πώς παίζεται:

Βρέχουμε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας και τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Έπειτα ανοίγουμε την εφαρμογή και δημιουργούμε ένα προφίλ επιλέγοντας ανάμεσα σε 23 αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων. Τοποθετούμε την οδοντόβουρτσα μπροστά στην κάμερα και μόλις η εφαρμογή εντοπίσει τον ήρωα της οδοντόβουρτσας, κατεβάζει το διαθέσιμο υλικό και το βούρτσισμα αρχίζει. Βουρτσίζουμε εξωτερικά, εσωτερικά και τέλος τις μασητικές επιφάνειες των δοντιών.

Oral-b Παιδική Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Μόλις το βούρτσισμα ολοκληρωθεί σωστά, έρχεται η επιβράβευση! “Ξεκλειδώνουμε” πολύχρωμο αυτοκόλλητο για το προσωπικό ημερολόγιο βουρτσίσματος που επιβραβεύει την προσπάθειά μας και μας παροτρύνει για καθημερινό βούρτσισμα.

Oral-B Stages Power. Το καλύτερο βούρτσισμα για τους μικρούς μας ήρωες!

Παιδική oralb Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Τώρα, δοκιμάστε και την Oral-B Vitality CrossAction, σε δύο διαφορετικά χρώματα για την μαμά και τον μπαμπά  και κάντε το βούρτσισμα των δοντιών… οικογενειακή υπόθεση!

 

Share

You Might Also Like