Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Μας αρέσει να αισθάνεστε άνετα! Αν λοιπόν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, ή να αλλάξετε ένα δώρο που σας έφεραν, σας παρέχουμε δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής 365 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων ME ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Προσοχή, εξαιρούνται τα τρόφιμα στα οποία παρέχουμε δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ. Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Το ποσό που θα πιστωθεί το καλάθι σας μετά την επιστροφή του προϊόντος θα είναι το ανάλογο του τιμήματος που σας έχει χρεωθεί κατά την αγορά του προϊόντος, δηλαδή εάν έχετε ένα προϊόν προς επιστροφή αξίας 50€, εμείς θα πιστώσουμε το καλάθι σας με 50€ μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος.

Αν πρόκειται για δώρο που σας έφεραν, το ποσό θα πιστωθεί σε υπάρχοντα λογαριασμό σας αν έχετε (στο “πορτοφόλι” σας). Αλλιώς πρέπει να ανοίξετε το δικό σας λογαριασμό, πατώντας στο Εγγραφή.

Το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής αφορά ολόκληρο το προϊόν και όχι τμήμα του, (πχ αξεσουάρ προϊόντος).

Για την επεξεργασία του αιτήματος και την πραγματοποίηση της πιστωτικής εγγραφής στο καλάθι σας απαιτούνται συνήθως 7 εργάσιμες ημέρες. Θα ειδοποιηθείτε μόλις έχει γίνει η πλήρης επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής με e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, κάρτα αλλαγής ή το τιμολόγιο πώλησης.

Επιστροφή προϊόντος με 3 απλά βήματα:

1ο βήμα

Δηλώστε την επιθυμία σας για επιστροφή συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην φόρμα επιστροφών

2ο βήμα

Αφού λάβετε επιβεβαίωση λήψης του αιτήματος σας μέσω e-mail , συσκευάστε το προϊόν σε κάποια συσκευασία/κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά του.

3ο βήμα

Παραδώστε το προϊόν την συμφωνημένη ημέρα και ώρα, στον συνεργάτη μας που θα έρθει στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει, χωρίς καμία επιβάρυνση για μεταφορικά.

Ολοκληρώσατε: το καλάθι σας θα πιστωθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών με το ανάλογο ποσό και θα ειδοποιηθείτε με e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.