Πολιτική Επιστροφών

Αν η αγορά σας ΔΕΝ σας ευχαριστεί σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία αγοράς (1 μήνας) αφού επικοινωνήσετε στο 2310789489 .

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μας ενημερώνετε για την ημέρα που θέλετε να γίνει η παραλαβή
  • Παραδίδετε το δέμα σας σε μια απλή σακούλα με χρέωση παραλήπτη
  • Όταν το παραλάβουμε, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Θα χρειαστούμε το iban, την τράπεζα και το όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού
  • Στο ποσό που θα σας επιστρέψουμε θα αφαιρέσουμε 4 ευρώ για τα έξοδα του κούριερ. Αν συνεργάζεστε εσείς με κούριερ ή θέλετε να μας το επιστρέψετε στο φυσικό κατάστημα δεν θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα επιστροφής.

Το προϊόν που επιστρέφετε πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, με τη σήμανση και τα ταμπελάκια του ώστε να μπορεί να μεταπωληθεί. Σε ορισμένα προϊόντα δεν γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, η επιστροφή δεν γίνεται με πρωτοβουλία του πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστρέφονται κατεστραμμένα ή ελλιπή η momsplan.gr δεν έχει την υποχρέωση να τα παραλάβει ή έχει το δικαίωμα να τα παραλάβει και να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και οιαδήποτε εξ αυτής της αιτίας βλάβη της, και να προβεί μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.

Εν γένει, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής, ανεξαρτήτως αιτιολόγησης, θα πρέπει ο πελάτης να έχει πλήρως εξοφλήσει το χρέος του προς την momsplan.gr, τόσο όσον αφορά το κόστος του είδους, όσο και τις χρεώσεις μεταφορικών.