0097119 freeon bliss grey
0097121 freeon bliss grey
0097120 freeon bliss grey

Freeon Λίκνο Bliss Grey

159,99 με ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο

Συσκευασία Δώρου
gift_pack_img
Μάρκα: Free On
Κωδικός προϊόντος: 49584 Κατηγορίες: , , ,

Δώστε στο παιδί σας έναν άνετο ύπνο με την κούνια του κρεβατιού FreeON Bliss!

Η κούνια κομοδίνου FreeON Bliss έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο μωρό σας έναν άνετο και ασφαλή ύπνο από τη γέννηση έως και 9 κιλά βάρους. Η κούνια πρέπει να διακόπτεται όταν το παιδί αρχίζει να ανεβαίνει ή να κάθεται.

Με τους παρεχόμενους ιμάντες, μπορείτε να στερεώσετε με ασφάλεια την κούνια Bliss στο κρεβάτι σας, επιτρέποντάς σας να είστε πάντα κοντά στο παιδί σας.

Ο ύπνος στην κούνια δίπλα στο κρεβάτι Το Bliss είναι ακόμα πιο άνετος χάρη στις απαλές πλευρές της κούνιας. Τα διχτυωτά πάνελ σε όλες τις πλευρές εξασφαλίζουν καλύτερη ροή αέρα στην κούνια.

Η κομοδίνα Bliss είναι κατάλληλη για διάφορα κρεβάτια καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε 5 διαφορετικά ύψη, που κυμαίνονται από 45 έως 60 cm.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κούνια Bliss ως αυτόνομο κρεβάτι. Για ευκολότερους ελιγμούς στο δωμάτιο, η κούνια έχει τέσσερις τροχούς με λειτουργία κλειδώματος για πρόσθετη ασφάλεια.

Το βολικό συρτάρι που βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι σας επιτρέπει να έχετε τα απαραίτητα αντικείμενα κοντά σας.

Η κούνια διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με μεταλλικό σκελετό και τα πόδια με ξύλινη όψη προσθέτουν στην κομψότητά της.

Με την κούνια Bliss δίπλα στο κρεβάτι, θα δημιουργήσετε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για το μωρό σας και θα εξασφαλίσετε έναν πιο ήρεμο ύπνο για τον εαυτό σας.

Μάρκα