ΝΕΟ
20231024195442 durex proktikes sfines set se mple chroma 2tmch
20231024195447 b587561c
20231024195445 174206e8
20231024195444 99a954ff

Durex Butt Plug Set 2τμχ.

35,90 με ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο

Συσκευασία Δώρου
gift_pack_img
Μάρκα: DUREX
Κωδικός προϊόντος: 3263868 Κατηγορίες: ,

Durex But Plug Set (on your A-Game)

Σετ από 2 πρωκτικές σφήνες μονού και διπλού επιπέδου, 100% αδιαβροχες

Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο μόνο για πρωκτικό παιχνίδι.

Ειδικά σχεδιασμένο από απαλή σιλικόνη, για να ακολουθεί τις καμπύλες του σώματός σας

Πάρτε τον έλεγχο της ευχαρίστησής σας και ξεπεράστε τα όριά σας με το Butt Plug Set.

Απολαύστε διπλή διασκέδαση με τα καμπυλωτά σχήματά των Durex But Plug Set. Χρησιμοποιήστε τα διαφορετικά μεγέθη καθώς εξελίσσεστε στο πρωκτικό παιχνίδι και εξερευνάτε νέα διαφορετικά επίπεδα ευχαρίστησης.

Οι πρωκτικές σφήνες Durex But Plug Set, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να είναι πιο φαρδιές στη βάση ώστε να αποτρέπουν την εξ ολοκλήρου διείσδυσή τους στον πρωκτό. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, κάθε πρωκτική σφήνα μέσα στο σετ μπορεί να εισαχθεί, να χρησιμοποιηθεί και να αφαιρεθεί με ασφάλεια.

Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο από αυτά τα sex toys εισαχθεί πλήρως στον πρωκτό και δεν είναι ορατό ή αισθητό έξω από αυτόν, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί επειγόντως ιατρική βοήθεια. Εάν εμφανίσετε κοιλιακό πόνο, ναυτία και έμετο, πυρετό και αιμορραγία από τον πρωκτό ή ακόμα και εάν έχετε ξένο αντικείμενο στον πρωκτό σας, θα πρέπει να αναζητήσετε επειγόντως ιατρική βοήθεια.

Τα sex toys είναι για διασκέδαση, εξερεύνηση και απόλαυση. Εάν αισθανθείτε ενόχληση, πόνο ή αιμορραγία, σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το toy αμέσως. Εάν υπάρχουν συμπτώματα, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Τα προϊόντα εντός του σετ θα πρέπει να εισάγονται εύκολα και να αφαιρούνται εάν οι μύες είναι επαρκώς διεσταλμένοι. Εφαρμόστε ήπια πίεση όταν χρησιμοποιείτε τις σφήνες για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από αιμορροΐδες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

Το B.P.Sst δεν είναι αντισυλληπτικό και δεν προλαμβάνει τα ΣΜΝ.

Η διασκέδασή σας μας ενδιαφέρει, συνιστούμε να μην μοιράζεστε αυτό το toy. Εάν αποφασίσετε να μοιραστείτε το toy με έναν σύντροφο/συντρόφους, μην το κάνετε χωρίς να ακολουθήσετε τις οδηγίες καθαρισμού. Καθαρίστε το toy σας μετά από κάθε ερωτική πράξη και μεταξύ των συντρόφων. Κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, μόλις το toy αγγίξει ή εισέλθει στον πρωκτό, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται σε επαφή με άλλες στενές περιοχές (όπως ο κόλπος) ή το στόμα.

Μάρκα