380708-freeon-thermo-480ml
3830084380708 2 scaled 1
3830084380715 image 5 scaled 1

Θερμό Bear Φλασκί 480ml Μπεζ Free2Play

Το θερμό φλασκί FreeON είναι ό,τι χρειάζεστε για ξέγνοιαστες εξόδους με το μωρό σας σε καρότσι ή για μεγαλύτερα ταξίδια. Το μπουκάλι χωράει έως και 480 ml υγρού,…

13,99 με ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο

Συσκευασία Δώρου
gift_pack_img

Το thermo flask FreeON είναι ό,τι χρειάζεστε για ξέγνοιαστες εξόδους με το μωρό σας σε καρότσι ή για μεγαλύτερα ταξίδια. Το μπουκάλι χωράει έως και 480 ml υγρού, το οποίο είναι αρκετό ακόμα και για μεγάλο ταξίδι.

Η θερμική φιάλη FreeON μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Εάν θέλετε, μπορείτε να ξεβιδώσετε το καπάκι και να αδειάσετε το υγρό ή να απελευθερώσετε το προστατευτικό και με ένα κλικ να ανοίξετε το καπάκι, κάτω από το οποίο υπάρχει επιστόμιο για ευκολότερη κατανάλωση. Ένα καλό στεγανοποιητικό και προστατευτικό αποτρέπει τη διαρροή ή τη διαρροή του υγρού από τη φιάλη όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η θερμοφιάλη FreeON είναι κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εποχές. Μπορείτε να το γεμίσετε με ζεστό ή κρύο υγρό. Χάρη στο διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο χάλυβα, το υγρό διατηρεί τη θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ζεστό περιεχόμενο θα διατηρήσει τη θερμοκρασία για έως και 12 ώρες και το κρύο περιεχόμενο για έως και 24 ώρες.

Τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν ενυδατωμένα. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά, τα μπουκάλια με χαριτωμένα τρισδιάστατα παιδικά θέματα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα (ροζ, γκρι και μπεζ).

Μάρκα

,